Temeljni tečaj

TEMELJNI TEČAJ

Ovaj tečaj poništava temelj ograničenja iz kojega ste mislili da morate funkcionirati, kao da nemate drugog izbora. Vode ga certificirani Accessovi voditelji širom svijeta i to je četverodnevno intenzivno istraživanje onoga što je još moguće.

Temeljni tečaj kreira svjesnost o temelju svjesnosti koju u svom životu još niste koristili i daje vam kapacitet biranja nečeg potpuno drugačijeg od onoga što prije bili sposobni birati.

Gledajući na životne probleme iz potpuno drugačije perspektive, postaje lako promijeniti bilo što. Kako bi vas bilo što ograničavalo, morate djelovati iz nekog oblika antisvijesti ili nesvijesti. Pa što biste umjesto toga htjeli birati?

Na Temeljnom tečaju počet ćete uočavati gledišta koja vas ograničavaju i ono što možete promijeniti što bi vam dopustilo da djelujete iz pitanja, izbora, mogućnosti i doprinosa. Kad biste bilo što mogli izabrati, što bi to bilo? Što ako biste mogli živjeti život u kojemu više niste pod utjecajem ove realnosti?

Ovaj tečaj nudi stotine alata, uključujući neke tjelesne procese polaganjem ruku koji vam dopuštaju da promijenite ono što u vašem životu ne funkcionira. Najveća moć je sposobnost mijenjanja bilo čega i svega.

Pogledajte video.

Trajanje: 4 dana

Preduvjeti: Access Bars®

Cijena: 8.350 kn ili 4.175 kn ako ponavljate unutar 12 mjeseci

Djeca do 15 godina starosti sudjeluju besplatno. Djeca od 16 i 17 godina plaćaju pola cijene.

Više o rasporedu održavanja ove radionice pogledajte u Kalendar događanja!