Moja priča je jednostavna!

maria2-300x200

Moja priča je jednostavna!

Napisala sudionica programa Život izvan okvira, Maria.

Moja priča je jednostavna. Bilo mi je dosta svega u trenutnoj realnosti ili jednostavnije rečeno bilo mi je dosta svega u vlastitom življenju. Znala sam ako nešto ne promijenim iz temelja da ovako više nema smisla jer nezadovoljstvo se samo gomilalo. Kreirala sam samo sranja i pri tome mi je bilo potrebno sve više energije da to održavam.

Prva stepenica na koju sam se popela bila je osvješćivanje. Progledala sam. Znala sam duboko u sebi da postoji nešto više od ovoga kako je sada. Bila sam sigurna da nije sve onako kako se sada čini. Koristila sam sve do sada naučeno (meditacija, afirmacije, fokusiranje itd…) ali ja sam i dalje bila frustrirana i ne zadovoljna. Tražila sam više. Znala sam da postoji više.

Nisam se dala uvući u dramu drugih ljudi, nisam se dala pregaziti tuđim mišljenjima. Međutim bilo je teško braniti se od svega. Gušila sam se danima u vlastitom sažaljenju. Mrzila sve oko sebe što mi ne pružaju pomoć, a očajno sam je tražila.

Na YouTube sam gledala sve i svašta. Tako sam pogledala i najavu za neku radionicu „Život izvan okvira“. Nije me toliko naslov radionice privukao koliko činjenica da je netko vodi  u Zagrebu pa sam kliknula na video. Osjetila sam olakšanje, pomislila sam si okeeej kako je ovo moguće? Odmah sam postavila drugo pitanje. Što još trebam učiniti da saznam više? Jer koncept je postavljaj pitanja.

Nakon što sam pogledala video postavila sam si pitanje „Kako ja za ovo nisam prije saznala?“ Što je to Access Consciousness, što su to Barsi? Moram to naučiti. Danima sam gledala videa na Snježaninom kanalu i odlučila naučiti Barse.

Moj prvi Access Bars tečaj sam prošla u ožujku 2018.g. Nakon toga sam u svibnju završila Temeljni tečaj koji mi je donio širinu koju si sama nisam mogla ni zamisliti, međutim bila sam u dopuštanju da budem sretna. I jesam, sretna sam jer znam da sam na pravom putu kreiranja vlastitoga života izvan okvira, odnosno izvan ove realnosti življenja.

Hvala ti Snježana.

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i primite BESPLATAN POKLON!