Ako imaš sreće, neko te u nekom momentu uhvati za ruku i povede u ono za čime tragaš. Ako imaš još više sreće, taj neko te povede tamo gde nisi ni mogao misliti da tragaš, jer nisi mogao ni zamisliti da je moguće.
Imala sam tu sreću da dobijem i jedno i drugo, i to od jedne osobe, Snježane Gottstein.
Svaka nova radionica i svaka nova obuka na kojoj sam bila kod nje, otvarala je sve više i više prostora u mojoj realnosti. Bitna činjenica je, da je taj novi prostor bio prostor svesti, svaki put novi klik i upaljna svetlost u mom biću i telu.
Iz još uvek nesigurne osobe, nesvesne veličine i moći i Čudesa, koje kao beskonačno biće svi jesmo, postala sam svesna kreatorka svog Čudesnog života. Između ostalog, za svoj 50. rođendan sam iskreirala i objavila knjigu “Čudesna pitanjca”, za koju je jednim delom baš Snježana zaslužna.
Bila mi je podrška na mom putu širenja svoje svesnosti, prateći i dopuštajući da uzimam za sebe onoliko koliko sam trenutno spremna.
Treba imati tu dozu dopuštanja u sebi za druge. To sam dobro naučila od nje.
Naučila sam i kako biti ono što jesi i to što jesi ponudi svetu oko sebe. Jer je svetu baš to potrebno. Biti ono što jesi, a istovremeno otkrivati šta, to sve, jeste.
Imala sam posebnu sreću da me Snježana Gottstein uhvati za ruku i povede tamo gde trebam biti.
Iz zahvalnosti, sve naučeno od nje, prenosim dalje svetu oko mene.

Daniela Cukrov

Snježa i barsi u mom životu…
Ono što sam dobila dolaskom cijelog Acces Consciousnesa u moj život se jednostavno ne može opisati riječima niti reći u par rečenica, ali može se sumirati:
Kako sam uopće do sada živjela bez toga?!?! Za sada sam završila Bars tečaj, Temeljni tečaj i česti sam gost Povlačenja energije i različitih online zoominara. Osoba koja je zaslužna za sve ovo je Snježana. Njena lagana energija, otvorenost, pristup bez prosuđivanja, njena toplina i nježnost pokazale su mi da život zapravo uopće nije patnja, težina, borba, preživljavanje i sve što su me naučili zadnje 23 godine (koliko i živim).
Život je s Accessom postao prekrasan. Kada ti nakon 23 godine netko pokaže da u životu možeš uživati, da ništa nije dobro ili loše, da ne postoji loš izbor, već samo izbor, da si ti kreator svega, koliko je energija značajna i što sve s njom možeš, u tom trenutku život tek postaje avantura koja zaista je.
Promjene koje su se meni i u meni dogodile u samo zadnjih godinu dana otkad sam sve ovo pozavršavala su ogromne i da mi je netko rekao da ću danas imati ovakav prekrasan život kakav imam, zaista mu ne bih vjerovala.
Naravno, nije sve uvijek bajno i krasno, ali ono što sam ja dobila, najviše od Temeljnog tečaja je ne odustajanje, ne krivljenje sebe, biranje za sebe i želju da još više rastem i kreiram koja nikada prije nije postojala u meni. Zato hvala Gary, hvala Dain, hvala Access i najviše, hvala Snježo !

Ivana Šalić

Teško je pronaći riječi kojima bih opisala sve što sam dobila od Snježanina rada. Prekrasna iskustva i uvod u funkcioniranje koje prelazi granice ove tužne realnosti.
Oduvijek sam znala da je moguće više no sudjelujući na Snježaninim radionica i učeći od nje dobila sam sliku stvarnosti koja ima smisla, koja mi je dala put do onoga kako ja zaista mogu biti ja.
Njena energija i njena odlučnost da zaista bude onakva kakva ona je, navela me da se i otkrijem. Sve radionice (bila sam na dosta njenih radionica), donijele su nešto veće mom životu, nadopunile su pitanja na odgovore na koje mi nikada nitko nije znao odgovoriti.
Dugujem joj neizmjernu zahvalnost za sav njezin rad i ustrajnost da bude ono što je. Prekrasna energija promjene, tako stvarna i njegujuća.
Hvala, hvala, hvala!
Ukoliko želite više i spremni ste na promjenu svog života svakako vam preporučujem Snjezanine radionice.

Lana Posedi

Snježana znanje prenosi sa izuzetnom lakoćom, jasnoćom i entuzijazmom. Sve one stvari koje na drugim radionicama i seminarima ostanu nedorečene ili nejasne, konačno dobiju smisao.
To je verovatno zato što koristi jezik razumljiv svima. Kroz vrlo zabavan rad, efekti su takoreći momentalni, a rezultati odmah vidljivi, čak i u onim segmentima života koji su dugo ostajali zamagljeni, blokirani i nerazrešeni. Sa snježanom je promena laka, učenje zabavno, a saradnja predstavlja istinsku radost i zadovoljstvo.

Jelena Stefanović

Snježanu Gottstein sam imala prilike prvo da upoznam on line, kroz emisije „Jutarnja kafa“ sa Norom Kalapati,  tražeći odgovore za sebe i ispitujući koje su sve mogućnosti sa korišćenjem Access Bars tehnike.
Pri tom prvom gledanju emisije, kroz glavu mi je prošlo da bih baš volela da učim od Snježane, samo što na tom nivou svesti na kome sam bila nisam nalazila mogućnost za tako nešto.
Prošla sam tri Access Bars obuke kod drugih voditelja, i baš kad sam mislila da sve nema smisla i da ne znam kako da sve stavima u praksu, na neki magičan način pojavila se Snježana  i svojom smirenošću, otvorenošću da me čuje i spremnošću da bezrezervno prenese svoje veliko znanje, otvorila mi je vrata jednog sasvim, za mene, novog sveta i sa time je počela moja velika transformacija i razvoj koji još uvek traje.
Od tada do sada sam prošla nebrojeno online i offline radionica na različite teme, tri puta Temeljni tečaj. Od svih njih sam svaki put sve više rasla i razvijala se.
Ono na čemu sam ipak najviše zahvalna je specijalna prilika koju smo svi dobili od avgusta 2017. da 20 min. svako jutro provedemo sa Snježanom Gottstein u povlačenju energije. Time smo ne samo dobili priliku da svakodnevno koristimo alate Access Consciousness-a, već i da dobijemo stručnu konsultaciju i podršku ukoliko nam je potrebna i da svakodnevnom praksom i bivanjem u pitanju kreiramo za sebe mnogo više i bolje nego što svojim logičnim umom možemo da zamislimo.
Duboko sam zahvalna na prilici da je upoznam, da učim od nje i da sa njom saradjujem.

Aleksandra Obradović

Snježana Gottstein

MOGUĆNOSTI - COACHING

Individualni rad 1/1 gdje radimo na bilo kojoj životnoj situaciji ili problemu.

Uz pomoć naprednih tehnika i pragmatičnih alata vrlo brzo se dolazi do uzroka problema, te se isti s lakoćom otpuštaju.

Energy, Body, Business & Life Coach

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i primite BESPLATAN POKLON!