Access tjelesni procesi

Access tjelesni procesi

Kako se izvode?

Svi tjelesni procesi se izvode polaganjem dlanova po tijelu klijenta. Naša tijela su toliko toga zaključala, što se manifestira kao razne nelagode, pa čak i bolovi na određenim dijelovima tijela. Tjelesni procesi vam pomažu da tijelo to otpusti s potpunom lakoćom. Ovdje se ne radi o “bioenergiji”, što je vrlo često pitanje. Terapeut aktivira određene procese ispod svojih dlanova, i tako potakne vaše tijelo da se počne samoiscjeljivati. To je prirodna sposobnost naših tijela. Tjelesni procesi djeluju na staničnom i molekularnom nivou, vraćajući stanicu u prvobitno stanje, prije nego je nastala bilo kakva trauma. Terapeut ne preuzima vaše probleme, niti vi možete preuzeti bilo što od njega. Ovdje se radi o otpuštanju i vraćanju tijela u balans.

Primjeri tjelesnih procesa:

MTVSS-Molekularno terminalni sistem valentnog osipanja
Ovo je jedan od najdinamičnijih alata polaganja ruku u Accessu za uklanjanje gotovo svih tjelesnih tegoba. Različiti načini upotrebe MTVSS-a:
  • Kao pojačivač imunosnog sustava
  • Kao stimulans cjelokupnog tjelesnog imunosnog sustava
  • Kao način da tijelo funkcionira s više lakoće za vrijeme vježbanja ili napora poput hodanja uzbrdo
  • Kao poseban način ublažavanja tegoba u različitim dijelovima tijela
MTVSS može imati nevjerojatno dinamični utjecaj na imunosni sustav. Na potpuno prirodan način podižete imunitet tijela. Rak i druge potencijalno fatalne bolesti mogu se promijeniti s redovitom upotrebom.
  • Trajanje: ako se izvodi na cijelom tijelu, traje oko sat i pol.
  • Cijena:  Cijeli tretman je 75€ , a paket od tri tretmana je 180€. Ako se izvodi sat vremena cijena je 55€, a paket od tri tretmana je 135€.
 
Stanično pamćenje
Proces polaganja ruku za mijenjanje posljedica fizičke traume i ožiljaka na tijelu. Može se raditi na tkivu ožiljaka, nedavnih ili starih, uključujući unutarnje ožiljke poput onih od operacije. Izuzetno je moćan kako na životinjama, tako i na ljudima. Tijelo će otpustiti traumu koja je ostala zaključana u stanicama.  
Biomimetička mimikrija
Biomimetičko je ono što zaključavate u svoje tijelo pokušavajući kopirati ili razumjeti druge. To je prirodna sposobnost prilagodbe tijela ostatku svijeta. Mi oponašamo tuđe puteve i gledišta kako bi ih razumjeli. Ovaj proces je potrebno pokretati više puta jer smo jaku puno toga kopirali. Pokretanjem procesa naše tijelo počinje otpuštati sve to, što će za posljedicu imati da ne radimo stvari na isti način kao do sada.  

REZERVACIJA TERMINA

Access tjelesni procesi

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i primite BESPLATAN POKLON!