Visoka vibracija

web13-300x200

Visoka vibracija

Prije nekoliko dana sam primila mail od jedne osobe koja me moli da joj objasnim kako da ona zadrži visoku vibraciju. To je danas postao jako popularan pojam. Na puno različitih mjesta se govori o visokoj vibraciji, ali ja mnoge od njih ne razumijem o čemu govore. Što se pod tim podrazumijeva, ili još bolje kako se to postiže?

Često se govori o tome da morate biti u visokoj vibraciji, ili da morate zadržati visoku vibraciju. Što je uopće visoka vibracija? To je bilo moje pitanje i krenula sam istraživati i googlati po internetu. Na moje veliko iznenađenje otvorilo se jako puno toga, od raznih tekstova i objava, preko videa pa sve do ponuda što sve “trebate” kupiti kako biste bili u visokoj vibraciji.

Nevjerojatno je šta se sve nudi i objavljuje. Rekla bih dobar pokušaj svih onih koji vam pokušavaju zamagliti oči i uvjeriti vas da samo trebate “držati” visoku vibraciju i svi vaši problemi će biti riješeni. Pitam se da li oni zaista znaju o čemu govore i kako to postići? Vjerojatno ste probali puno toga, a i dalje ne uspijevate kreirati život kakav biste htjeli.

Nakon 25 godina proučavanja i prakticiranja raznih tehnika “samopomoći” ili “samorazvoja”, kako se danas nazivaju, ipak je sve malo složenije. Ja još nisam naišla na “čarobnu formulu” koja rješava sve vaše probleme. I sama tvrdim da je to nemoguće. Ono što je sigurno ohrabrujuće, to je činjenica da su dašanje tehnike postale puno brže i puno jednostavnije. Potrebno je puno manje vremena da biste doživjeli promjenu, i to uz puno manje truda. Ono što je zajedničko svima njima, da morate biti predani i ustrajni. Nemoguće je doživjeti promjene uz samo nekoliko ponavljanja određene vježbe ili tehnike.

Od samog početka sam se bavila uvjerenjima ili točkama gledišta. I još tada mi je bilo jasno da je potrebno otpustiti svoja uvjerenja kako bi došlo do promjene. Naša uvjerenja su toliko moćna i ona kreiraju našu realnost. Postoji jako puno načina kako ih maknuti i promijeniti kako ne bi više upravljala vašim životom. Povlačenje energije je samo jedna od tehnika koja će vam pomoći u

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i primite BESPLATAN POKLON!