Snježana 6
Više od dvadesetpet godina sam proučavala i aktivno se bavila nizom isprobanih i uspješnih tehnika sa područja ljudskih promjena i mogućnosti.

 Access Consciousness™ seminare, radionice i cjelokupnu edukaciju osim kroz knjige i online radionice pohađala sam po cijelom svijetu ( u Copenhagenu, Veneciji, Firenci, Rimu, Štokholmu, Budimpešti, Beču, Costa Rici, Santa Barbari, Parizu, Londonu, Ženevi, Houstonu, Berlinu, Tokiju…). 

Being You Facilitators class – Firenza, 2016.g. sa Dain Heer
Iz niza tehnika posebno bih naglasila dosegnuti nivo:

Do današnjeg dana osobno sam vodila u raznim područjima preko 1000 tečajeva, radionica i seminara sa nekoliko tisuća učesnika. Moj život se može podijeliti na prije i nakon Access Consciousnessa®! Cijeli život sam tražila odgovore, a sada sve što trebam su pitanja….! Pitanja koja će otvoriti neslućene mogućnosti izvan onoga što sam ikada mogla zamisliti! U zadnjih devet godina moj život je ekspandirao u tako puno smjerova, i sada vidim svijet, sebe i druge ljude na sasvim drugačiji način.

 

Right Relationship for you™ – Copenhagen, 2015.g.

Ove tehnike su toliko jednostavne kada ih svakodnevno koristimo i kreiraju dinamične promjene s takvom lakoćom. Access Consciousness® tehnike eliminiraju ograničenja, dopuštajući vam da funkcionirate s većom svijesnošću, i vraćaju vam vašu istinsku radost. Kako može biti bolje od toga?

Access Consciousness® ima mnogo dinamičkih tehnika uključujući Access Bars® i verbalne procese čišćenja i toliko toga što će vam dopustiti da generirate svoj život na način koji zaslužujete. Samo vi znate što funkcionira za vas. Access Consciousness® je tu da vas osnažuje da znate što je istina za vas. Kako bi bilo da dopustite da se nešto puno veće pojavi u vašem životu?

Moj život je toliko ekspandirao i od lipnja 2012. godine sam Access Bars® Facilitator, a od kolovoza 2013. godine Certified Access Consciousness Facilitator®. Vodim radionice Access Bars®, Foundation/Temeljni tečaj, Access tjelesne procese (u Access Consciousnessu® ih ima preko 50 različitih), Access Energetic Facelift™ i puno manjih tematskih radionica o novcu, odnosima, entitetima… i još puno više. Jedan od mojih specijalnih programa je Jutarnje BUĐENJE koji se odvija online putem Zooma.

 

Osim rada u grupama kroz radionice i online programe, radim i individualne konzultacije, savjetovanja i tretmane. Vi ste izvor stvaranja promjene koju želite, a na meni je da znanje, iskustvo i tehnike upotrijebim kako bi vas vodila kroz i do svih promjena.

Šta je sve još moguće???
Hvala vam što ste posjetili moju web stranicu!!!
Sve najbolje na vašem putovanju da nađete više od sebe!!!

Sa zahvalnošću!

Snježana

Snježana Gottstein

MOGUĆNOSTI - COACHING

Individualni rad 1/1 gdje radimo na bilo kojoj životnoj situaciji ili problemu.

Uz pomoć naprednih tehnika i pragmatičnih alata vrlo brzo se dolazi do uzroka problema, te se isti s lakoćom otpuštaju.

Energy, Body, Business & Life Coach

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i primite BESPLATAN POKLON!